Apartman za mladence

Često mladenci traže apartman za mladence u okviru restorana gde proslavljaju svoje venčanje.

Čemu zapravo služi?

Apartman je potreban mladencima kako bi se opustili pre nego što uđu u salu pred "publiku" koja željno iščekuje njihov ulazak. U ovoj maloj sobi ostavljaju se pokloni i eventualno rezervna garderoba. Ali, kad bolje pogledate, u tom se apartmanu sve zajedno provede oko pola sata do sat u toku čitavog dana.

Ponekad se mladenci odluče da provedu svoju prvu bračnu noć u apartmanu. Na ovaj način pobegnu od gužve koja ih obično čeka kod kuće. Puno gostiju koji žele da prespavaju kod vas, očekuju da ih ugostite i kad se svadba završi.

Ali, kako to zapravo izgleda?

mladenciMladenci budu premoreni u toku dana jer se rano počinje sa pripremama i skupom gostiju. Kasnije, treba izdržati i ispoštovati sve goste i zabaviti se. Kad se sve to završi i gosti isprate, realno, mladenci su premoreni. Jedva čekaju da izuju cipele i opuste se. Dosta im je gužve, šminke, utegnute elegantne garderobe. Zapravo jedva čekaju da se dočepaju kreveta. Tako da u većini slučajeva, prva bračna noć nije kao iz bajke. Ponekad pod dejstvom alkohola jedva pogode sobu. Ali najčešće se svede na to da mladenci otvaraju poklone i razmenjuju utiske. Efekat "brve bračne noći" tek se doživi na medenom mesecu.

umorni mladenciZato je naša preporuka dragi mladenci da odmah posle venčanja organizujete svoj "medeni mesec" i pobegnete od gužve.

Nemojte dozvoliti da vam apartman za mladence bude ključan u odluci prilikom odabira restorana. Apartman gde ćete prenoćiti može biti u bilo kojem hotelu koji vam se dopada, a gosti neće moći ujutro da vam pokucaju na vrata. Odmorite se i naspavajte posle napornog dana koji ćete sigurno pamtiti. Sa svojim supružnikom počnite da uživate u novom početku.

Ukoliko vam je potrebna konsultacija i pomoć oko traženja smeštaja prilikom organizovanja venčanja u restoranu Garden Vista, stojimo vam na raspolaganju.