Privatne i korporativne proslave

Garden Vista nudi mogućnost iznajmljivanja sale kao i kompletno organizovanje različitih vrsta proslava. Kapacitet restorana je do 220 sedećih mesta uz mogućnost korigovanja sale prema potrebama klijenata (za venčanja kapacitet do 210 mesta), a za koktel varijante i do 350 osoba.

  • privatne proslave - rođendani, krštenja, godišnjice...
  • korporativne proslave - godišnjica firme, novogodišnja proslava, podela paketića i sl.
  • maturske večeri...

Za sve one koji žele da budu originalni i žele da ostave nezaboravan utisak na svoje kolege ili klijente Garden Vista nudi mogućnost kompletnog organizovanja prijema sa pratećom opremom (projekcija na platnu, ozvučenje, svetlosni efekti itd.)

Klimatizovani prostor, obezbeđen parking, kvalitetno obučeno osoblje i kompletna ponuda na jednom mestu razlog su više da nam se prepustite i dozvolite da sve organizujemo za Vas.

Ukoliko se odlučite na proslavu rođendana kod nas za manji broj ljudi, smanjićemo i pregraditi prostor i napraviti meni po Vašem izboru. U ponudi imamo menije koje su nalik klasičnom ručku, švedski sto, meni sa italijanskom kuhinjom, a po potrebi se spremaju i posna jela. Takođe možemo obezbediti i tortu.
Ukoliko je u pitanju dečiji rođendan možemo preporučiti i animatore, a deci ćemo napraviti dečiji meni. Za tu priliku izdvajamo poseban prostor predviđen za decu, a ostatak sale je odvojen za roditelje. Takođe vam možemo ponuditi dečiju igraonicu sa kojom sarađujemo, a koja se nalazi u okviru našeg objekta.