Garden Vista d.o.o.

 

garden_vista_restoran_sala

Sala restorana Garden Vista

Restoran za organizovanje proslava

Restoran se nalazi u sklopu Garden centra na Vidikovcu. Jedinstveni prostor u okruženju biljaka u Zelenoj oazi Beograda nudi vam vrhunsku uslugu i kvalitet. Klimatizovana sala za organizovanje proslava sa ventilacijom, opremljena je profesionalnom rasvetom koja svaku proslavu pretvara u najbolju žurku sa light show programom.

Kapacitet restorana je do 250 sedećih mesta uz mogućnost korigovanja sale prema potrebama klijenata (za venčanja kapacitet do 210 mesta), a za koktel varijante i do 350 osoba.

Sala se može preurediti i prilagoditi poslovnim svrhama, pa se mogu održavati prezentacije i promocije, seminari, konferencije za štampu, poslovni ručkovi i večere, banketi i kokteli, modne revije, izložbe itd. Prema zahtevu klijenata formiramo ponudu.

Do sada smo organizovali različite vrste događaja:

  • privatne proslave - rođendani, krštenja, godišnjice...
  • korporativne proslave - godišnjica firme, novogodišnja proslava, podela paketića i sl.
  • maturske večeri,
  • modne revije,
  • prezentacije,
  • mini sajmovi i sl.

Postojimo od 2008. godine i do sada imamo veliki broj zadovoljnih gostiju i klijenata. Najsrećniji smo preporukama, tako da veliki broj novih proslava dolaze upravo po preporuci. Prema svakoj proslavi i gostu se odnosimo kao pravi domaćini i dajemo svoj maksimum kako bi svi izašli zadovoljni.
Klimatizovani prostor, obezbeđen parking, kvalitetno obučeno osoblje i kompletna ponuda na jednom mestu razlog su više da nam se prepustite i dozvolite da sve organizujemo za Vas.

Kako biste videli detaljniju ponudu za svadbe pogledajte stranicu ponuda venčanja.

saznajte više o našim ponudama

KETERING GARDEN VISTA

Novo u ponudi restorana je ketering za prilike: dečije rođendane u igraonicama, privatne i korporativne proslave, poslovni ručkovi i sl.

Ono što svakako postaje trend i kod nas su GOTOVA JELA  za zaposlene. Ukoliko želite da se vaš tim hrani kvalitetno, nudimo vam veliki izbor gotovih i kuvanih jela. Donosimo u dogovoreno vreme na vašu adresu, a plaćanje možete izvršiti gotovinski ili preko računa.

Mislite na svoje zdravlje i svojih kolega i hranite se zdravo.

Pogledajte kompletnu ponudu Garden Vista keteringa.

pogledajte galeriju