Garden Vista d.o.o.

garden_vista_restoran_sala

Sala restorana Garden Vista

Restoran za organizovanje proslava

Restoran se nalazi u sklopu Garden centra na Vidikovcu. Jedinstveni prostor u okruženju biljaka u Zelenoj oazi Beograda nudi vam vrhunsku uslugu i kvalitet. Klimatizovana sala za organizovanje proslava sa ventilacijom, opremljena je profesionalnom rasvetom koja svaku proslavu pretvara u najbolju žurku sa light show programom.

Postojimo od 2008. godine i do sada imamo veliki broj zadovoljnih gostiju i klijenata. Najsrećniji smo preporukama, tako da veliki broj novih proslava dolaze upravo po preporuci. Prema svakoj proslavi i gostu se odnosimo kao pravi domaćini i dajemo svoj maksimum kako bi svi izašli zadovoljni.

Kako biste videli detaljniju ponudu za svadbe pogledajte stranicu ponuda venčanja.

saznajte više o našim ponudama

Iznajmljivanja sale i kompletno organizovanje različitih vrsta proslava i korporativnih skupova

Kapacitet restorana je do 250 sedećih mesta uz mogućnost korigovanja sale prema potrebama klijenata (za venčanja kapacitet do 210 mesta), a za koktel varijante i do 350 osoba.
Sala se može preurediti i prilagoditi poslovnim svrhama, pa se mogu održavati prezentacije i promocije, seminari, konferencije za štampu, poslovni ručkovi i večere, banketi i kokteli, modne revije, izložbe itd. Prema zahtevu klijenata formiramo ponudu.

Za sve one koji žele da budu originalni i da ostave nezaboravan utisak na svoje kolege ili klijente Garden Vista nudi mogućnost kompletnog organizovanja prijema sa pratećom opremom (projekcija na platnu, ozvučenje, svetlosni efekti itd.)
Klimatizovani prostor, obezbeđen parking, kvalitetno obučeno osoblje i kompletna ponuda na jednom mestu razlog su više da nam se prepustite i dozvolite da sve organizujemo za Vas.

  • privatne proslave - rođendani, krštenja, godišnjice...
  • korporativne proslave - godišnjica firme, novogodišnja proslava, podela paketića i sl.
  • maturske večeri,
  • modne revije,
  • prezentacije,
  • mini sajmovi i sl.
pogledajte galeriju