Garden Vista Catering - ketering za svaku priliku i proslavu

 

ketering garden vistaGarden Vista ketering nudi kompletnu ponudu i uslugu keteringa za sve vrste vaših proslava (dečiji rođendani, korporativne proslave, svadbe, slave, poslovni ručkovi i sl.). U našoj ponudi se nalazi veliki izbor kvalitetnih jela uz koje nudimo i mogućnost iznajmljivanja inventara i profesionalnog osoblja, po potrebi.

Naša ketering ponuda obuhvata sve vrste slanih predjela, rolate, kanape, peciva, roštilj, pečenje, sveže salate itd. U ponudi keteringa imamo tradicionalna srpska jela, inostrana jela, posna - jednom rečju sve vrste jela za svaku priliku.

Za proslave dečijih rođendana nudimo posebnu ponudu sa dečijim sendvičima i kanapeima koji sadrže najkvalitetnije suhomesnate porizvode, namaze i sireve, a sve to ukrašeno interesantnom dekoracijom koja će decu potpuno oduševiti.

Ako imate posebne želje tu smo da vas saslušamo i napravimo ponudu po vašem izboru. Naš ketering majstor je svetski vicešampion i vešestruki šampion Srbije, sa dugogodišnjim iskustvom rada u renomiranim svetskim i domaćim restoranima.

Pored pripreme i dekoracije hrane, nudimo vam i uslugu dostave hrane na željenu adresu.

catering garden vistaNaše profesionalno i stručno osoblje će vam pružiti svu neophodnu pomoć pri serviranju i posluženju hrane, a vaše je samo da uživate u društvu vaših gostiju.

Ukoliko se odlučite za organizovanje proslave sa švedskim stolom u našoj sali za organizovanje proslava, očekuju vas brojna iznenađenja i pogodnosti.

U sklopu keteringa nudimo i jela za poneti kao i obroke za zaposlene.

rucak za zaposleneZa vas i vaše zaposlene sastavićemo nedeljne menije tako da unapred možete planirati obroke koje želite da vam dostavimo u određeno vreme na željenu adresu. Jela stižu topla, a za vas ćemo prevoz organizovati GRATIS.

Svaka vaša proslava proći će mnogo opuštenije kada ne razmišljate o pripremanju hranu. Za to će se pobrinuti tim Garden Vista keteringa.

Za više informacija kontaktirajte nas kako bismo vam poslali ponudu prilagođenu vašim zahtevima i potrebama.

gotova jela garden vista predjelo ketering garden vista rucak na poslu zaposleni keteringza zaposlene garden vista