Garden Vista catering - ketering za svaku priliku i proslavu

 

ketering garden vistaGarden Vista ketering nudi kompletnu ponudu i uslugu keteringa za sve vrste vaših proslava (dečiji rođendani, korporativne proslave, svadbe, slave, poslovni ručkovi i sl.). U našoj ponudi se nalazi veliki izbor kvalitetnih jela uz koje nudimo i mogućnost iznajmljivanja inventara i profesionalnog osoblja.

Naša ketering ponuda obuhvata sve vrste slanih predjela, rolate, kanape, peciva, roštilj, pečenje, sveže salate itd. U ponudi keteringa imamo tradicionalna srpska jela, inostrana jela, posna - jednom rečju sve vrste jela za svaku priliku.

Ketering za dečije rođendane

Za proslave dečijih rođendana nudimo posebnu ponudu sa dečijim sendvičima, mini picama i kanapeima koji sadrže najkvalitetnije suhomesnate proizvode, namaze i sireve, a sve to ukrašeno interesantnom dekoracijom koja će decu potpuno oduševiti.

Ako imate posebne želje tu smo da vas saslušamo i napravimo ponudu po vašem izboru.

U ponudi imamo nekoliko standardnih menija:

 

 catering ponuda za igraonice catering za decije rodjendane ketering za decije rodjendane ketering za decije igraonice ketering za decije rodjendane ketering za decije rodjendane

igraonica ketering  ketering deciji rodjendan ketering za decije rodjendane ketering suhomesnati proizvodi 

 

Pored pripreme i dekoracije hrane, nudimo vam i uslugu dostave hrane na željenu adresu.

catering garden vistaNaše profesionalno i stručno osoblje će vam pružiti svu neophodnu pomoć pri serviranju i posluženju hrane, a vaše je samo da uživate u društvu vaših gostiju.

Svaka vaša proslava proći će mnogo opuštenije kada ne razmišljate o pripremanju hranu. Za to će se pobrinuti tim Garden Vista keteringa.

U sklopu Garden Vista keteringa nudimo i jela za poneti kao i obroke za zaposlene.

rucak za zaposleneZa vas i vaše zaposlene sastavićemo nedeljne menije tako da unapred možete planirati obroke koje želite da vam dostavimo u određeno vreme na željenu adresu. Jela stižu topla, a za vas ćemo prevoz organizovati GRATIS.

Uz svako jelo dostavljamo i plastičan pribor za jelo.

 

Za više informacija kontaktirajte nas kako bismo vam poslali ponudu prilagođenu vašim zahtevima i potrebama.

gotova jela garden vista  zaposleni keteringza zaposlene garden vista